Redesigned
Copy
Paste

leer er alles over!

Hierdoor is socialmediamarketing niet zo moeilijk meer!

Je herkent dit misschien wel...

Je vindt het werk voor je bruidsparen superleuk, maar om dit werk uit te voeren moet je wel je socialmediamarketing doen. Precies dat is iets waar je als een berg tegenop kijkt, los van een aantal creatieve dingen op social media. Tegelijkertijd wil je je social media niet helemaal uithanden geven, want je wil het gezicht blijven van je bedrijf. Jij bent namelijk uiteindelijk zelf aanwezig op de allermooiste dag van je bruidsparen.

Komt dit bekend voor? Dan heb ik iets voor je bedacht ⇨ 

laten we erover bellen!

Het element dat een groot verschil maakt op social media...

Één element dat een groot verschil kan maken in socialmediamarketing en waar vele trouwleveranciers liever niet mee bezig zijn.

Dat is een marketing technisch sterke socialmediatekst, die de aandacht van de lezer grijpt, zodat aankomende bruidsparen kennismakingsgesprekken met je inplannen en uiteindelijk tot een aankoop overgaan.

Die socialmediateksten brengen zomaar tienduizenden euro’s extra omzet. That did it for me. I will tell you more ⇨ 

laten we erover bellen!

Redesigned Copy Paste

Jij schrijft je eigen socialmediateksten en ik breng daar mijn marketingsausje overheen. Zo hoef je niet meer te denken aan actief schrijven, call to actions, de aandacht vasthouden van je lezer, SEO op social media etc.. 
ik wil het een week gratis* proberen!

Dit kan onbeperkt als je besluit om samenwerken. Zo ben ik je marketingbuddy die achter de schermen paraat staat wanneer je mij maar nodig hebt..

Oh! En er zijn add ons, zodat jij jouw vrijblijvende abonnement helemaal kan samenstellen zoals jij het wil.

Ik vertel je graag meer ⇨Jij doet het leuke deel, waar je heel goed in bent. Ik doe het ingewikkelde deel, waar ik mijn expertise in heb door mijn HBO studie richting marketing & tekstschrijven met daarbij 5 jaar marketingervaring.


Dit gaat super makkelijk. Jij levert teksten aan in een Word-documentje, via je favoriete post app en/of via Whatsapp. Ik breng daar mijn marketingsausje overheen en daarna stuur ik het naar je terug. Zo heb jij meteen de mogelijkheid om de tekst in te zetten. ik wil het een week gratis* proberen!

Met socialmediamarketing, maar niet wist hoe.  Omdat het belangrijk is dat jij als trouwleverancier het gezicht blijft van je bedrijf. En omdat je met 1:1 coaching weer meteen een grote investering doet in tijd & geld.  Maar...

Ik struggelde er altijd mee dat ik jullie wilde helpen...

met Redesigned Copy Paste vond ik wel de manier waarop ik jullie op een laagdrempelige manier kan helpen. Zo schrijven we samen met plezier teksten die bruidsparen helpen in hun leverancierkeuze.. Net als toen ik aan de start van mijn bedrijf met een grote glimlach schreef voor Girls Of Honour.

  1. Een kalendermaand lang onbeperkt je socialmediateksten laten checken door mij voor zowel feedposts als stories
  2. Je levert ze gemakkelijk aan via een Word- bestand, je favoriete post app of via Whatsapp
  3. Ik pas aan waar nodig en ik stuur het weer terug via de manier waarop jij ze aanlevert
  4. Ik reageer maximaal binnen 48 uur en ik streef ernaar om in ieder geval doordeweeks binnen een paar uur te reageren
  5. Jij bepaalt zelf wat je van de aangepaste teksten wel of niet gebruikt
  6. Leuke add ons, om jouw abonnement helemaal eigen te maken
  7. Een Hashtag Research die mede zorgt voor nieuwe klanten,  zoals dat het bij mij doet
  8. Een maandelijks abonnement met de optie om het ook maandelijks op te zeggen

Wat mis je zonder Redesigned Copy Paste?

IK WIL HET EEN WEEK GRATIS* PROBEREN!

Voor de geplande branding shoot ontving ik een moodboard met de stijl die ik voor ogen had voor Treasured. Ik kon merken dat ze goed naar mijn social media-account had gekeken en dat ze goed wist welke stijl en sfeer past bij Treasured. Tijdens de fotoshoot ging Denise enthousiast en pro-actief aan de slag en heeft ze in korte tijd veel kunnen doen. Ik vond het leuk om te zien dat ze veel weet over marketing en social media. Samen met haar enthousiasme een perfecte combi om je bedrijf te laten groeien. 

Leonie van Treasured Jewelry

Wat is de investering? 

De eerste week is helemaal GRATIS, zodat jij ziet of het bij je past. Daarna is de investering 84 euro per maand exclusief btw. Hiervoor help ik je met 1 account per socialmediakanaal. 

Ik help je op de kanalen Instagram, LinkedIn & TikTok. Pinterest marketing & SEO doe ik ook graag voor je. Daarmee help ik je wel via een andere weg, omdat ik dat wel bijna volledig uithanden kan nemen voor je. Sowieso super slim om Pinterest en SEO uit te besteden!

De betaling gaat maandelijks vooraf en je kan je abonnement 1 week voordat de huidige maand eindigt stopzetten.

Let op! Alleen nu met de launch kun je 2 maanden gebruik maken van het basisconcept met een hele kleine investering. Binnenkort gaat de prijs omhoog. Zeker voor nieuwe instappers.

De eerste week is helemaal GRATIS, zodat jij ziet of het bij je past. Daarna is de investering 84 euro per maand exclusief btw. Hiervoor help ik je met 1 account per socialmediakanaal. 

Ik help je op de kanalen Instagram, LinkedIn & TikTok. Pinterest marketing & SEO doe ik ook graag voor je. Daarmee help ik je wel via een andere weg, omdat ik dat wel bijna volledig uithanden kan nemen voor je. Sowieso super slim om Pinterest en SEO uit te besteden!

Terug naar de vragen

De betaling gaat maandelijks vooraf en je kan je abonnement 1 week voordat de huidige kalendermaand eindigt stopzetten.

Let op! Alleen nu met de launch kun je 2 maanden gebruik maken van het basisconcept met 50% korting. Binnenkort gaat de prijs omhoog. Zeker voor nieuwe instappers. Uiteraard kun je altijd maandelijks het abonnement stopzetten.

Welke add ons kan ik erbij kiezen? 

Dit zijn de eerste add ons. Binnenkort wil ik er meer toevoegen. Daarom ben ik ook benieuwd: mis jij een add on waar ik je mee kan helpen? Let me know! 

Deze add ons zijn ook los te bestellen zonder het basisconcept. De investeringen voor deze add ons zijn exclusief btw en de betaling hiervoor wordt vooraf gedaan. Daarbij kun je de maandelijkse add ons ook maandelijks stopzetten. 

Het is goed om te weten dat deze add ons niet bij je gratis week van het basisconcept zitten. Je kan ze wel bijbestellen in je gratis week van het basisconcept. Vraag hier naar de mogelijkheden!

Terug naar de vragen

Help je mij ook met spelling- en taalfouten? 

Yes! Ook daar help ik bij. Niemand schrijft zonder spellings- en taalfouten, maar een paar extra ogen halen er wel zoveel als mogelijk uit. 


Zo zien jouw socialmediateksten er professioneel uit en komt je boodschap beter over.

Naast dat ik je teksten goed doorlees haal ik het ook door verschillende tools die meehelpen.  Zo scheelt het jou weer tijd!

Terug naar de vragen

Kan ik je echt
onbeperkt contacten? 

Yes! Via Whatsapp & de mail kan je mij 24/7 contacten. Ook in het weekend. Jullie werken in de weekenden en avonden, daarom ik ook met liefde.  Ik reageer binnen 48 uur op je bericht en ik streef ernaar om in ieder geval doordeweeks binnen een paar uur te reageren. In de weekenden reageer ik wellicht iets later dan doordeweeks.

Je kan je teksten ook via een Word-bestand aanleveren, je post planner app of een andere manier die favoriet is van jou. Hierdoor heb je meteen een goed voorraad aan teksten. Ik pas mij graag aan aan jullie favoriete manier, mits dit haalbaar is natuurlijk.

Terug naar de vragen

Ik wil dit aanraden.
Heb je een affiliatelink? 

Superleuk dat je dit wil aanraden! Dankjewel. Als je deze service van mij aanraad aan een trouwleverancier, die het daarna afneemt, dan kan ik je een extra korting geven en de leverancier aan wie je het aanraad krijgt uiteraard een gratis week. Mail mij voor meer info.

Ik ben nog aan het kijken naar de allerbeste affiliate mogelijkheden, dus geef ook vooral je wensen hierin aan!

Samen helpen we veel trouwleveranciers naar meer gemak en plezier in socialmediamarketing.

Terug naar de vragen

Moet ik de aanpassingen op mijn teksten overnemen? 

Niks moet ;) Jij bepaald helemaal wat je wel en niet overneemt op je socialmediakanalen. Het zijn en blijven namelijk jouw kanalen, ik help je alleen waar je  dat fijn vindt.

Terug naar de vragen

Vragen die je mogelijk hebt en die ik graag beantwoord

Lieve woorden van Yara Photography

IK WIL HET EEN WEEK GRATIS* PROBEREN!

“Het is echt een feestje om met Denise te werken. De brainstormsessies zijn heel fijn omdat ze met onwijs veel creatieve ideeën komt en laat zien welke mogelijkheden er zijn om vanuit deze ideeën te groeien. Ze is flexibel met haar tijd waardoor we af en toe even bellen om alles te bespreken of we spreken fysiek af.

Denise zelf is een vrolijke en gedreven meid die hard werkt voor haar eigen dromen. Het is inspirerend om zo iemand om je heen te hebben. Ze voelt echt als een maatje voor mij. Als zzp’er is het soms lastig om alles zelf te bedenken en het voelt zo goed dat een extra iemand meedenkt en haar ervaring in je bedrijf meeneemt.

Lieve Denise, bedankt voor alles, hopelijk maken we nog veel mooie dromen samen waar. "
Probeer het basisconcept 1 week GRATIS én vrijblijvend. Hierbij is het mogelijk om betaalde add ons erbij te nemen, in je week gratis van het basisconcept.

Vrijblijvend betekent ook echt vrijblijvend. Ik vraag je aan het einde van je gratis week van het basisconcept of je verder wil of niet, maar als je dan aangeeft om te stoppen dan ben ik al helemaal blij dat je het hebt geprobeerd! Je hoeft van tevoren ook geen creditcard gegevens in te vullen.


* Wat betekent een gratis week? *

IK WIL HET EEN WEEK GRATIS PROBEREN!

Fotografen: Denise Tekelenburg & Sannaz Photography


Betaalbare Bruiloft: Bespaartips en Ideeën voor een Budgetvriendelijke Trouwdag

Ben je van plan om te "budget trouwen"? en zoek je naar slimme manieren om kosten te besparen op je bruiloft? Goed nieuws! In deze blog delen we waardevolle tips en ideeën voor een betaalbare bruiloft. Van goedkoop trouwen tot budget bruiloftdecoratie tips en meer, hier vind je inspiratie om je droombruiloft te realiseren zonder je bankrekening te plunderen.

contact  ➝

Goedkoop Trouwen

Goedkope Trouwlocaties:
Zoek naar betaalbare trouwlocaties, zoals sfeervolle boerderijen, gemeenschapscentra of buitenlocaties. Overweeg ook een goedkope trouwzaal huren in een minder populaire periode voor kortingen.

Goedkope Bruiloft Bedankjes:
Maak zelf bedankjes met persoonlijke touch. Denk aan zelfgemaakte jam, kaarsen of kleine plantjes.

Voordelige Trouwjurken:
Ontdek bruidsjurken tegen scherpe prijzen. Kijk naar tweedehands trouwjurken, sample sales, of overweeg een eenvoudige jurk die je later kunt hergebruiken.

Goedkope Videograaf:
Vraag studenten filmproductie om je bruiloft te documenteren of overweeg vrienden met filmvaardigheden.

Trouwen met weinig geld:
Stel een duidelijk budget op en overweeg goedkope maar mooie alternatieven voor traditionele bruiloftsdiensten.

Kosten Bruiloft 40 Gasten

Budget Bruiloft Amsterdam:
Onderzoek betaalbare locaties en diensten in Amsterdam om je Amsterdamse bruiloft binnen budget te houden.

Goedkoop Huwelijk:

Plan een eenvoudig, intiem goedkoop huwelijk met een beperkt aantal gasten om kosten te verminderen.

Goedkope Bloemen bruiloft:
Kies voor seizoensbloemen of kunstbloemen om je bloemenbudget voor je bruiloft te verlagen.

Marokkaanse Bruiloft op Budget:
Ontdek kosteneffectieve manieren om traditionele Marokkaanse bruiloftselementen op te nemen.

Budget Bruiloft Planner:
Maak gebruik van een budget bruiloft planner, online tools en apps om je budget voor je  budget bruiloft nauwkeurig te beheren.

Creatieve Bespaartips

Goedkope Bruiloft Bedankjes:
Maak goedkope bruiloft bedankjes door ze zelf te maken. Originele goedkope bruiloft bedankjes zijn zelfgemaakte zeep, koekjes of potjes met kruiden.

Budget trouwfotograaf:
Zoek naar opkomende budget bruidsfotografen die betaalbare pakketten aanbieden of overweeg vrienden met fotografietalent.

Goedkope bruiloft uitnodigingen:
Bespaar op drukkosten door zelf eenvoudige Goedkope bruiloft uitnodigingen te maken of gebruik te maken van goedkope digitale bruiloft uitnodigingen.

Budget huwelijk in het buitenland:
Overweeg een bestemming met lage kosten voor een prachtige, betaalbare bruiloft in het buitenland.

Goedkope zaalverhuur bruiloft:
Kijk naar gemeenschapscentra, parken of minder bekende locaties voor goedkope zaalverhuur bruiloft.

Bespaar op Details 

Goedkope bruiloft cadeaus:
Zoek naar betaalbare maar persoonlijke cadeau-opties, zoals zelfgemaakte fotoboeken of gepersonaliseerde items.

Goedkope intieme bruiloft:
Houd de gastenlijst klein voor een intiemere, meer betaalbare bruiloft. een bruiloft met weinig gasten is ook leuk!

Besparen op bloemdecoraties bruiloft:
Gebruik groene bladeren en kaarsen voor een stijlvolle, kostenefficiënte decoratie.

Goedkope trouwtaart:
Overweeg cupcakes, dessertbuffetten of een eenvoudige taart voor een vriendelijkere prijs.

Betaalbare trouwlocaties:
Denk buiten de standaard locaties en ontdek verborgen pareltjes voor een unieke, betaalbare bruiloft.

Met deze slimme tips en creatieve ideeën kun je een prachtige bruiloft plannen binnen je budget. Bespaar op kosten, maar niet op de magie van jullie speciale goedkope bruiloft!