Nadat ik in mijn tussenjaar werkte bij Grand Hotel Karel V & De Bijenkorf begon ik aan de studie Creative Business met veel dromen in mijn hart, waarvan ik nog niet zo goed wist hoe ik die kon waar maken.

Tijdens mijn studie vroeg een stylist of ik SEO blogs voor haar wilde schrijven. Ik had dit nog nooit gedaan, maar het leek mij leuk om te doen. Dus ik schreef mij in bij de KVK en ging voor haar aan de slag. Daarna kwamen er steeds meer aanvragen bij. Zo werd ik onder andere  SEO copywriter voor Girls Of Honour en hielp ik Yara Photography met een sterke zichtbaarheid op Pinterest.

De eerste twee jaar van mijn onderneming waren een reis van vallen, opstaan, heel veel leren en weer doorgaan. Het was niet altijd gemakkelijk, maar ik ben dankbaar dat ik door te ondernemen het werk kan doen dat ik echt heel leuk vind. 

Die dromen in mijn hart waarmee ik een paar jaar geleden mijn studie begon, komen uit als ik werk als marketeer voor de trouwbranche en fotograaf. Geen ander werk kan een grotere glimlach op mijn gezicht brengen. En met deze passie is het mijn verlangen om jouw dromen waar te maken.


Let's meet!

Fun facts

Guilty Pleasure

vrije tijd

Ik wil sowieso slagroom op mijn bruiloft

Ik kijk nooit
series en films

Stiekem geniet ik
enorm van mijn werk

grote hobby

Let's connect!

weekends

Cook fancy dinners for friends

guilty pleasure

Dance like nobody is watching

bucketlist

Learn to surf in blue oceans