Are you ready to get more visibility?

Je hebt misschien al eens die promoten knop op Insta geprobeerd voor meer zichtbaarheid, maar dit bracht niet wat je wilde. Terwijl juist social media dé perfecte plek is waar jij je diensten en producten kunt tonen aan duizenden mensen die jouw aanbod nog niet kennen.

Lees verder

Wait!

Er zijn 1000 en 1 manieren om dit te bereiken op social media. Dit kan het verwarrend maken en daarom stop je er maar mee of kies je voor de gemakkelijke knop op Insta, die weinig resultaat biedt. 

BOEK EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Ik ben  er op die momenten voor jou! Met passie zet ik een duidelijke marketingstrategie op in de vorm van socialmedia-ads op Instagram, Facebook en/of Pinterest. Door deze ads in te zetten werken we samen aan waardevolle merkbekendheid en een groeiende omzet in je ondernemeing.Ik ben er op die momenten voor jou!
Met passie zet ik een duidelijke marketingstrategie op in de vorm van socialmedia-ads op Instagram, Facebook en/of Pinterest. Door deze ads in te zetten werken we samen aan waardevolle merkbekendheid en een groeiende omzet in je ondernemeing.Wat levert mijn socialmedia-advertising service je op?

een grotere merkbekendheid

je bereikt de doelgroep die echt geïnteresseerd
is in jouw aanbod

meer website bezoekers

een duidelijk en begrijpbaar overzicht van
de resultaten

meer inzichten over de doelgroep van jouw business

Wat levert mijn socialmedia-advertising serivce je op?

je bereikt de doelgroep die echt geïnteresseerd
is in jouw aanbod

meer website bezoekers

een duidelijk en begrijpbaar overzicht van
de resultaten  

meer inzichten over de doelgroep van jouw onderneming

een grotere merkbekendheid

De content die we inzetten maakt een cruciaal verschil in of je ads gaan werken of niet. Daarom wil ik hierin het verschil maken voor jou! Ik heb jaren gewerkt als content marketeer, Daardoor weet ik precies wat wel en niet werkt. Ik ga je dus ook uitgebreid advies geven voor mooie en effectieve content óf je kan mij de content laten verzorgen en het hele proces uit handen geven.

Content is key!

Tell me more

Jouw investering

Wil jij socialmedia-advertenties die er echt voor gaan zorgen dat jij je ondernemersdoelen gaat bereiken? Dan vraag ik hiervoor een investering van 195,- per maand & per campagne. Dit is inclusief oneindig advies voor de advertentie content. Exclusief opstartkosten, advertentiebudget en content creatie. 

Klinkt dit allemaal nog wat onbekend?

Snap ik! Daarom help ik je ook bij het opzetten van een sterke merkstrategie voor jouw bedrijf. 
Hier lees je daar meer over.