Drie jaar geleden vroeg Miryam mij of ik in het social mediateam van DARE wilde helpen. Ik hou van nieuwe dingen proberen dus ik zei ‘ja’ op haar uitnodiging. In dit team leerde ik mijn passies en talenten voor social media en fotografie kennen. Dit rolde uit in de mediastudie Creative Business en nu mijn werk als content marketeer.

Als jij mij drie jaar geleden had verteld dat ik zou gaan werken als content marketeer dan had ik je verbaasd aangekeken. Toch is dit nu werkelijkheid. Een werkelijkheid die ervoor zorgt dat ik mijn werkdagen start met een glimlach.

Naast mijn passie voor mijn werk heb ik ook een grote passie voor mensen. Ik hou van netwerken en uren kletsen. Stuur mij daarom gerust een e-mail, ook als dit niet werk gerelateerd is. Ik leer je graag kennen!

zULLEN WIJ KOFFIE DOEN?

Naast social media heb ik ook een grote passie voor mode. Ik hou van de eindeloze creatieve mogelijkheden in mode en social media. Daarom vind ik het tof dat ik dit kan combineren in mijn werk!

Een mooie outfit kan ervoor zorgen dat een vrouw stralend en vol confidence haar nieuw dag start. Dat ik daaraan bij
mag dragen door middel van socialmediamarketing vind ik fantastisch.

WIL JE MEER OVER MIJ WETEN?

Fun facts

Guilty Pleasure

Ik hou enorm
van slagroom

vrije tijd

Ik kijk nooit
series en films

onderweg

Ik kan niet zonder handcrème

weekends

Cook fancy dinners for friends

guilty pleasure

Dance like nobody is watching

bucketlist

Learn to surf in blue oceans

Denise verzorgt al een aantal jaar onze social media content met grote tevredenheid! Dankzij haar skills is onze pagina improved en hebben we dagelijks boeiende content voor jong-volwassenen. Naast dat ben ik vooral tevreden over de betrouwbaarheid van de kwaliteit van haar werk. Een pro-actieve houding waarin ze veel initiatief neemt. Ik kan ons social media platform met een gerust hart aan haar overlaten. Haar sterke kant is dat ze innovatief is en met originele ideeën komt. Haar organisatorische skills zorgen ervoor dat er meer structuur is gekomen binnen ons team. Een echte aanrader voor als je je social media naar een volgend niveau wil brengen! Absoluut een aanrader!

Miryam community leader DARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus - Olivia Lauren

"she is a professional and we had so much fun"